Friday, October 22, 2010

apa tahi pun yang mendatang
kau masih hidup hari ini
dan esok masih ada

8 comments:

  1. okey fine!
    facebook bella gua dah xjumpa
    gua sedey

    ReplyDelete
  2. kadang2 hari esok menakutkan aku..

    ReplyDelete
  3. c a k a p b o h o n gOctober 24, 2010 at 12:37 AM

    tahi apa yg mendatng oiiii
    tahi bintang???

    kalau ariii esok yang datang sama seperti hari sebelumnya buat apa

    baik hari esok lbh baik dr ari semalam

    ReplyDelete
  4. at least, masih ada yg reti bersyukur.

    ReplyDelete
  5. beb, ni link utk poster akar11
    http://2.bp.blogspot.com/_9l3GJggfuew/TMge1pPnFjI/AAAAAAAAAUA/DvTbMi9IS9E/s1600/akar11.jpg

    kau boleh datang?
    atau dah balik kampung?
    aku nak pegi tak de teman weh
    dan takde transport
    (alasan yg tak bagus kan?)

    kau macam mana?

    kau roger aku lah
    kurakurakertas@gmail.com

    ReplyDelete
  6. ok2. aku kat kg dah. nti aku try pujuk mk aku kasi lepas. heeeee. ehh kau kat msia keh?

    ReplyDelete
  7. msia?
    tak la
    Malaysia
    haha
    =p
    ni link blog aku
    http://one-two-juss.blogspot.com

    ReplyDelete